YOGA

Jag är certifierad yogainstruktör och jag gjorde min RYT 200 utbildning i norra Nicaragua för Kimberly Waugh från Radiant Life Yoga School. 

Det finns många olika sorters yoga-stilar out there. Jag undervisar i hatha-yoga som egentligen är den klassiska yoga-stilen där man jobbar aktivt men samtidigt mjukt och snällt med både kropp och sinne. Man rör sig i takt med andningen genom olika fysiska positioner, rörelser och flow. Får upp både värme och puls. Samtidigt tränar man på att sakta ned, släppa taget om prestation och helt enkelt bara få vara i sin kropp. Genom att lyssna på kroppens signaler, gränser och behov så tränar man på att vara i nuet och på att visa full acceptans och respekt för sig själv.

Jag tycker yoga är grym träning för kroppen - för att bygga styrka, för att förbättra balans och för att öka flexibilitet. Men kanske ännu viktigare så ser jag yoga som träning på att vara snäll mot och ta hand om sig själv.

I en värld där vi är många som känner oss stressade över att prestera, bli bättre och hinna mer - så kan yoga bli en viktig paus och frizon där det

är okej att bara få vara en stund, här och nu, och precis som du är. 

 

Under mina yoga-pass så guidar jag dig med förslag, sen gör du själv det som känns bra. Resten kan du skippa eller göra din egen variant av. Hela poängen med den typen av yoga jag lär ut är ju att det ska kännas bra

Tidigare har jag bland annat jobbat som yogainstruktör på Falkenbergs Strandbads Spa The Retreat Club och på Sunshinestories Surf & Yoga Retreat i Sri Lanka. Jag har också hållit SUP-yoga tillsammans med Kite-Kalle i Halmstad Wake Park. Under min studietid i Lund höll jag även yoga för Lomma Beach House, för Lunds Extremsportar Sällskap (LESS) samt höll pass för universitetets studenter i egen Boost & Balance regi. I dagsläget håller jag inga schemalagda yoga-pass alls, men jag tar gärna emot bokningar för enstaka pass både som privatlektion eller för grupp. 

 

 

SKRIV TILL MIG!

SOCIALA MEDIER

Telefon: +46 73 838 74 84

Email:  info@boostandbalance.com

KONTAKT