PSYKOLOGI

Sedan hösten 2018 är jag legitimerad psykolog. Jag utbildade mig vid Lunds Universitet och gjorde delar av utbildningen via utbytesstudier vid California School of Professional Psychology samt vid University of Melbourne. 

Jag är utbildad i terapimetoderna KBT (Kognitiv beteendeterapi) och PDT (Psykodynamisk terapi). På egen hand har jag utanför psykologprogrammet även gått kurser i ACT (Acceptance & Commitment Therapy) och F-ACT (Fokuserad ACT). Via utbytesstudier har jag också tagit kurser i Positiv Psykologi. Dessutom är jag utbildad mindfulness- och yogainstruktör. 

Jag arbetar sedan hösten 2017 som psykolog på Husläkarna Skrea, som är en privat vårdcentral i Falkenberg. Där jobbar jag med individuell psykologisk behandling av psykisk ohälsa som tex ångest/oro, stress/utmattning och nedstämdhet/depression. Jag jobbar främst utifrån terapimetoden F-ACT som är en korttidsterapi med fokus på att hjälpa människor att identifiera sina livsvärderingar och börja ta små steg mot att leva mer i linje med dem.

En stor komponent i F-ACT  är arbete med acceptans och medveten närvaro vilket går hand i hand med mindfulness. Jag jobbar med mindfulness både som ett verktyg i den individuella psykologiska behandlingen och jag håller även kurser i mindfulness på mottagningen. 

Min vision är att använda mina utbildningar, erfarenheter och idéer för hjälpa människor att boosta välmående och skapa balans.

SKRIV TILL MIG!

SOCIALA MEDIER

Telefon: +46 73 838 74 84

Email:  info@boostandbalance.com

KONTAKT