BOOST & BALANCE

ONLINE-KURS

Det här är en online-kurs som kombinerar övningar i yoga, mindfulness och positiv psykologi till ett lättillgängligt, användarvänligt format som erbjuder verktyg för att hantera vardagslivets stress.

 

Övningarna levereras varje vardag morgon på önskad tidpunkt under 4 sammanhängande arbetsveckor till varje kursdeltagares mejl-adress. Samtliga kursmejl består av: en kort text att läsa om psykologin bakom dagens övningar, bilder som illustrerar yogaövningarna samt en 5 minuters lång ljudfil som består av:

▪ enkla yoga-övningar som mjukar upp spänningar/stelhet i kroppen

▪ mindfulness-övningar som ger träning i att rikta uppmärksamhet och fokus till vad som sker i nuet

▪ övningar i positiv psykologi som ger träning i att rikta fokus till något man känner sig tacksam över

Kursen genomförs framför datorn, sittande på en kontorsstol och med hörlurar på. Varje vardag har en egen ljudfil med ett eget tema som övningarna är relaterade till. Kursen är baserad på psykologisk kunskap om välmående och stress och jag skapade den i mitt psykologexamensarbete.

 

Jag har även utvärderat kursen vetenskapligt i min Masteruppsats "Boost & Balance - Boosting life quality and balancing stress with five minutes´daily yoga, mindfulness and positive psychology". Resultaten visade minskad stress och ökad livskvalitet för studiens deltagare som utgjordes av 191 kontorsarbetare. Rätt coolt va? Om du blir peppad att prova eller läsa mer så klicka in på länkarna här nedan och välkommen att mejla mig om du önskar beställa online-kursen till dig eller ditt företag!

 

 

SKRIV TILL MIG!

SOCIALA MEDIER

Telefon: +46 73 838 74 84

Email:  info@boostandbalance.com

KONTAKT